Password at Wright Chat

To control SPAM, you must now be a registered user to post to this Message Board.

EFFECTIVE 14 Nov. 2012 PRIVATE MESSAGING HAS BEEN RE-ENABLED. IF YOU RECEIVE A SUSPICIOUS DO NOT CLICK ON ANY LINKS AND PLEASE REPORT TO THE ADMINISTRATOR FOR FURTHER INVESTIGATION.

This is the Frank Lloyd Wright Building Conservancy's Message Board. Wright enthusiasts can post questions and comments, and other people visiting the site can respond.

You agree not to post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, *-oriented or any other material that may violate any applicable laws. Doing so may lead to you being immediately and permanently banned (and your service provider being informed). The IP address of all posts is recorded to aid in enforcing these conditions. You agree that the webmaster, administrator and moderators of this forum have the right to remove, edit, move or close any topic at any time they see fit.
Post Reply
SDR
Posts: 19309
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Location: San Francisco

Password at Wright Chat

Post by SDR »

One of the changes noted by readers, following the Outage of Aught-Seventeen, was the apparent loss of automatic log-in. For a long time, I had to enter my password every time I wished to post. Then, for some reason, my log-in info was saved, and I've enjoyed relative bliss on that front, for many months.

I just replaced the hard drive in my computer---in essence, I have a new device---and the Wright Chat Log-in Blues are back. Does anyone here have a clue for me . . . ?

S

DRN
Posts: 3944
Joined: Mon Jul 10, 2006 10:02 am
Location: Cherry Hill, NJ

Post by DRN »

I'm not familiar with Mac's after the 512K version from 1985, but I think there must be setting on the web browser to allow the computer to store your log in to frequented sites.

I have never done that with the Windows machine I use at the office or my iPhone, but it is able to be done.

SDR
Posts: 19309
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Location: San Francisco

Post by SDR »

Thanks, Dan---I'm pursuing that. No luck so far . . .

S

SDR
Posts: 19309
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Location: San Francisco

Post by SDR »

Heh-heh. Others in the Opera browser community were having the same problem with newer versions of the app.

I followed the advice of a manager and added Opera to a keychain access pane in my OS. Now I've got password-free posting here---except, apparently, on this thread ! Go figure . . .

Maybe it wants vengeance for the complaint.

S

SDR
Posts: 19309
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Location: San Francisco

Post by SDR »

The reason I posed the question is that Password Autofill is working for me on other sites---leading me to believe that there's something special going on with Wright Chat security . . .

S

SDR
Posts: 19309
Joined: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Location: San Francisco

Post by SDR »

Opera (my browser of choice) may be the problem; there are complaints from other users there about this issue.

Well, maybe it will inhibit my over-posting---leaving more room for others to contribute !

S

Post Reply